Historie boerderij en bewoners:
Op 19 augustus 1900 brandde de voormalige boerderij aan ’t Rietgoor door onbekende oorzaak geheel af.
Nadien werd deze herbouwd en in 1908 verkocht aan Christ en Johanna Kerstens-Backs.
Na het overlijden van Christ Kerstens in 1931 (zijn echtgenote was al in 1924 overleden), werden de ongehuwde kinderen Toon, Bet, Sjo en Christ eigenaren van de boerderij.

Christ huwde in 1935 met Anna Hectors uit Huijbergen en het echtpaar ging daar op haar ouderlijke boerderij wonen. Na het overlijden van zijn echtgenote Anna in 1941, verhuisde Christ Kerstens met zijn vier nog jonge kinderen terug naar de ouderlijke boerderij op het Rietgoor, waar ook zijn ongehuwde zusters en broer woonden. Die zouden later verhuizen naar de Dorpsstraat in Nispen.

In 1965 kocht Piet Kerstens (zoon van Christ en Anna) de boerderij. Hij huwde met Betsy Blom en het echtpaar kreeg 4 kinderen: Anneke, Chris, Jack en Jos.

Vader Christ bleef tot zijn overlijden in 1973 bij zijn zoon inwonen.
n 1983 werd rechts naast de boerderij een loods gebouwd als opslagplaats voor werktuigen. Links naast de boerderij werd in 1995 een oude schuur vervangen door een jongveestal.
In 2003 besloten Piet en Betsy de boerderij over te doen aan hun zoon Chris. Zij verhuisden zelf naar een pand aan de Thorbeckelaan in Roosendaal. Chris trouwde met Connie van Hassel. Zij hebben 2 dochters: Denise en Rosalie. Chris heeft in januari 2003 het bedrijf overgenomen van zijn ouders Piet en Betsy. In 2004 getrouwd en de benedenverdieping van het woonhuis verbouwd. In 2005 was de bovenverdieping aan de beurt en in september van dat jaar werd dochter Denise geboren.

In 2006 is er achter de grote schuur een nieuwe rundveestal gebouwd. Deze stal werd in 2007 afgewerkt. In datzelfde jaar werd in januari dochter Rosalie geboren en is tevens al het voegwerk van de oude gebouwen hersteld. Ook is Piet toen overleden aan de gevolgen van longkanker. In 2008 zijn de deuren vervangen en is alles geschilderd. In 2009 is de eenmanszaak een VOF geworden.